Go Back
+ servings
peanutbutter cookies

Peanutbutter cookies med lys og mørk chokolade

Lækre, sprøde og seje peanutbutter cookies med både mælkechokolade og mørk chokolade.
5 fra 1 stemme
Antal: 14 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse18 minutter

Ingredienser

  • 100 g smør (blødt)
  • 80 g brun farin
  • 50 g sukker
  • 115 g hvedemel
  • 85 g havregryn (gerne grovvalsede)
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 1 æg
  • 100 g crunchy peanutbutter (stuetemperatur )
  • 140 g chokolade (jeg brugte halv mørk, halv mælk)

Fremgangsmåde

  • Pisk smør, sukker og brun farin i et par minutter, til det er cremet og luftigt.
  • Pisk ægget i og tilsæt derefter peanutbutter og pisk.
  • Pisk også mel, havregryn, bagepulver og salt i.
  • Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
  • Stil dejen på køl i 10 minutters tid, imens ovnen opvarmes til 190 grader varmluft.
  • Tril dejen til cirka 14 kugler og fordel dem på en bageplade (eller to) med bagepapir. Der skal være god afstand imellem.
  • Giv hver kugle et lille tryk og bag dem i cirka 18-20 minutter, til de er gyldne og sprøde i kanten.
  • Lad dem blive på bagepladen i et par minutter og flyt dem derefter over på en rist for at køle helt af. Opbevar dem i en lufttæt beholder.