Go Back
+ servings
Kylling med pesto, svampe og spinat

Kylling med pesto, svampe og spinat

En nem og hurtig kyllingeret med pesto, svampe, spinat og tomater. Server med ris, og hele familien vil være glade.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 250 g brune champignon
  • 200 g frisk spinat
  • 200 g cherrytomater
  • dl fløde
  • 5 spsk pesto
  • 3 dl hønsefond (eller vand rørt med bouillonterning)
  • ½ citron

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingebryster i mundrette tern.
  • Opvarm en stor pande til middel-høj varme med lidt olivenolie og steg kyllingetern i 5-6 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem af panden.
  • Skyl champignon og skær dem i kvarte. Halver cherrytomaterne.
  • Kom lidt olivenolie på panden og steg champignon i små 5 minutter ved middel-høj varme.
  • Tilsæt den friske spinat og rør til spinaten netop er faldet sammen. Tilsæt cherrytomater.
  • Bland fløde og pesto og kom det på panden sammen med bouillon og kyllingetern.
  • Varm det godt igennem og smag til med salt, peber og citronsaft. Server gerne med ris og ekstra pesto.