Følg opskrift og fremgangsmåde på tærtedejen ved at trykke på linket i ingredienslisten.
Lav fyldet imens bunden forbages: skræl rødløg og skær dem i tynde skiver.
Varm en stor pande op til middel-høj varme med lidt olivenolie.
Kom løg på panden, rør lidt rundt og drys med sukker, salt og peber.
Skru ned på middelvarme, og steg rødløggene i cirka 15 minutter, til de er bløde og næsten karamelliserede.
Skyl imens den friske spinat og damp det i en gryde med låg, til det falder sammen. Pres al væden ud af.
Pisk æg, cremefraiche og mælk sammen i en skål og krydder med lidt salt og peber.
Skær gedeosten i skiver.
Fordel dampet, vredet spinat og karamelliserede rødløg på bunden og overhæld med æggemasse.
Top til sidst med skiver af gedeost og evt. frisk rosmarin.
Bag tærten i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 30-35 minutter.