Lav oste-bechamelsovsen ved at smelte smør i en gryde.
Kom melet i og pisk det ved middel-høj varme i et minut eller 2.
Tilsæt halvdelen af mælken og pisk det, indtil det bliver tykt.
Tilsæt resten af mælken og pisk, til sovsen bliver tyk og bechamel-lignende.
Smag til med salt, peber og et lille drys fintrevet muskatnød.
Riv osten groft og rør en lille håndfuld i sovsen – gem resten til senere.
Smør den ene side af hvert brød med et tyndt lag sennep.
Kom en spsk ostesauce på 2 af skiverne, kom 2 skiver skinke ovenpå og en spsk ostesauce igen.
Kom de andre skiver brød (uden fyld) ovenpå, med sennepssiden nedad.
Top med en spsk ostesauce og drys med revet ost på toppen.
Bag brødene i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 15 minutter, eller til brødet er sprødt på siderne og osten gylden på toppen.
Steg imens spejlæg på en pande i lidt olivenolie, til de stadig er en smule smilende i blommen.
Slut med at placere et spejlæg på hver croque og drys evt med flagesalt og friskkværnet peber.