Go Back
+ servings
French toast med kaffe-mascarpone creme og friske bær

French toast med kaffe-mascarpone creme og bær

Det her er luksus morgenmad eller dessert, når det er allerbedst.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

French toast

  • 4 skiver brød (store, skåret i halve)
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk stødt kanel
  • smør

Topping

  • 200 g mascarpone
  • 200 g skyr (gerne vaniljeskyr)
  • 1 spsk honning
  • 1 shot kaffe (ristretto (svarer til ca 4-5 spsk stærk kaffe))
  • friske bær
  • hasselnødder (ristede og grofthakkede)

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

French toast

  • Pisk æg, mælk, sukker, kanel og et nip salt sammen til æggemassen.
  • Dyp hurtigt skiver af brød i æggemassen på begge sider og steg ved middel-høj varme på en stor pande i smør.
  • De skal være gyldne og lidt sprøde på begge sider. Steg gerne af 2-3 omgange, da alle skiver ikke kan være på panden samtidigt.

Topping

  • Rør i mellemtiden kaffecremen sammen af mascarpone, skyr, et shot stærk ristretto kaffe og honning.
  • Server dine french toast med kaffe-mascarpone creme, friske bær og grofthakkede hasselnødder. Og masser af kaffe selvfølgelig!