75gristede nødder(hasselnødder, valnødder eller lignende)
75gmørk chokolade
Cream cheese frosting
200gflødeost(philadelphia – ikke light)
50gflormelis
1citron(øko, saft fra den hele + skal fra 1/2)
Noter
Opbevar kagen på køl – den holder sig fugtig og god i flere dage.
Køkkenudstyr
Brødform
Elpisker
Si
Dejskraber
Rivejern
Fremgangsmåde
Squashkage
Pisk æg og brun farin luftigt i en skål.
Rør mel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme sammen og si halvdelen af det i den luftige æggemasse. Vend forsigtigt sammen med en dejskraber.
Vend olie i og derefter retsten af melblandingen, sigtet.
Riv squash groft og hak de ristede nødder og den mørke chokolade groft. Vend alle tre ting i dejen.
Fór en brødform med bagepapir og hæld dejen heri.
Bag din squashkage ved 175 grader varmluft i cirka 45 minutter. Stik en stegenål eller kniv ned i midten – er den fri for rå dej, er den færdig. Lad den køle helt af.
Cream cheese frosting
Rør din cream cheese frosting sammen af flødeost, flormelis, citronsaft og -skal og smag til efter din foretrukne sur-søde balance. Jeg kan godt lide den lidt syrlig-sød.