En opskrift på en nem og simpel version af den efterhånden meget populære poke bowl. En slags sushi i en skål. Ris, teriyaki kylling, gulerødder, mango, edamame og chilimayo. Haps! Opskriften er til to personer, men du kan nemt gange op.
5 fra 3 stemmer
Servings: 2personer
Forberedelse30 minuttermin
Ingredients
1½dlris
2spskeddike(fx risvineddike eller æblecidereddike)
1spsksukker
2gulerødder
1dledamamebønner(bælgede, gerne optøet fra frost)
½mango
200gkylling(bryst eller inderfilet)
3spskteriyaki(du kan også bruge soya og en smule sukker)
Kog ris efter anvisningen på pakken med en smulesalt.
Klargør kylling, fjern evt. sener og fedt og skær i små, mundrette tern.
Opvarm en pande med et par spsk olie og et drys salt og steg kyllingen ved middelhøj varme, til ternene netop har fået farve hele vejen rundt. Ca. 2-3 minutter.
Kom teriyaki på panden og lad det stege videre ved middeltemperatur i 3-4 minutter, til det er blevet lidt sticky, og kyllingen er tilberedt.
Skræl strimler af gulerødderne og skær mango i tynde skiver.
Rør eddike og sukker sammen og rør det i de kogte ris.