Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Pastasalat med ærtepesto og langtidsbagte tomater
En lækker og sommerlig pastasalat med ærtepesto og langtidsbagte tomater. Til madpakke, frokost eller aftensmad. Server den med et stykke kylling eller fisk til eller bare som den er.
5
fra
2
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
Ingredienser
25
cherrytomater
olivenolie
salt og peber
1
tsk
sukker
250
g
ærter
(optøede fra frost)
2
håndfulde
frisk basilikum
(eller persille)
35
g
pinjekerner
½
citron
1
håndfuld
fintrevet parmesan
2
håndfulde
frisk spinat
½
agurk
350
g
pasta
Køkkenudstyr
Stavblender
Gryde
Fremgangsmåde
Halver cherrytomater og vend dem med et par spsk olivenolie, et pænt drys salt og peber og sukker.
Fordel på en bageplade med den flade side op og bag ved 150 grader varmluft i 1 time.
Når tomaterne er ved at være færdig, skal pasta koges i saltet vand efter anvisningen på pakken og derefter køle af i 10 minutter.
Skær agurk i tern.
Rist pinjekernerne og blend dem derefter med ærter, friske krydderurter, citronsaft, 3 spsk olivenolie, parmesan, salt og peber til en grov pure.
Vend pasta med agurketern, ærtepesto og langstidsbagte tomater.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest