Lækre ovnristede blomkål og kikærter i karry. Et grønt og sundt alternativ til pasta og ris.
5 fra 4 stemmer
Servings: 3personer
Forberedelse8 minuttermin
Tilberedelse35 minuttermin
Ingredients
1blomkål
1dåse kikærter
4spskolivenolie
1½spskkarry(mild)
citronsaft
salt
Fremgangsmåde
Fjern de grønne blade fra blomkålet og skær/bræk derefter blomkålet i små mundrette buketter.
Dræn vandet fra kikærterne.
Rør olie, karry og et pænt drys salt godt sammen i en lille skål.
Beklæd et stort ildfast fad med bagepapir og bland blomkål, kikærter og karryolien godt sammen deri. Sørg for at fordele det godt ud på fadet, så det så vidt som muligt ikke ligger i lag.
Rist det i ovnen i 35-40 minutter ved 200 grader. Rør eventuelt i det 1 eller 2 gange undervejs og skru ned, hvis det bliver for mørkt.
Tag fadet ud af ovnen og drys med lidt citronsaft inden servering.