Go Back
+ servings

Nem honningristet mysli

Nem honningristet mysli til morgenmad på yoghurt med fx bær er en sund og lækker start med dagen.
4.67 fra 3 stemmer
Servings: 2 glas
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse30 minutter

Ingredienser

Noter

Din honningristede mysli kan nemt holde sig i en lufttæt beholder et par uger. 

Fremgangsmåde

  • Smelt honning og smør i en lille gryde og bland det med resten af ingredienserne (pånær tranebær eller lignende tørrede frugter).
  • Bred det ud på en bageplade med bagepapir og riste det ved 170 grader varmluft, til det har fået lidt farve og er blevet sprødt.
  • Det tager en halv times tid – hold øje og skru evt lidt ned, hvis det bliver for mørkt.
  • Vær opmærksom på at det bliver mere sprødt, når det køler af. Vend det et par gange undervejs.
  • Lad det køle helt af, vend med tranebær og opbevar i lufttæt glas eller boks.