Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Marengskys med lakrids
Sprøde, nemme og lækre marengskys med lakrids. Opskriften giver 2 bageplader, hvilket vil sige 60-80 marengskys afhængig af størrelse. Perfekt som snack eller topping på is.
5
fra
2
stemmer
Servings:
60
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
1
time
t
Ingredienser
3
æggehvider
180
g
sukker
½
tsk
eddike
1
tsk
lakridspulver
1
spsk
lakridssirup
(kan erstattes af en smule mere lakridspulver)
Noter
Hvis kyssene skulle blive bløde, så kan du bare putte dem i ovnen ved 100 grader i ca 20 minutter – så bliver de sprøde igen.
Fremgangsmåde
Pisk æggehvider stive og kom herefter sukkeret i lidt ad gangen, imens du pisker, og kom så eddike i.
Pisk i 5-7 minutter til den er helt stiv.
Vend lakridspulver i med en dejskraber.
Gør en sprøjtepose klar med en tyl i.
Vend lakridssirup forsigtigt i din marengs. Prøv kun at vende marengsen et par gange – på den måde får du små fine striber af lakridssirup i.
Kom marengsmassen ned i sprøjteposen og sprøjt det ud i små kys på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ca. en time ved 100 grader – måske lidt mere.
Lad dem køle af på en rist og kom de afkølede kys ned i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest