Go Back
+ servings
Kylling i kokos-cashewnøddesauce

Kylling i kokos-cashewnøddesauce

Lækker cremet og mør kylling i kokosmælk og cashewnøddesauce. Server med ris og koriander, hvis du kan lide det.
5 fra 1 stemme
Servings: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingebryster i mundrette, aflange strimler.
  • Pil og hak løg og hvidløg og steg det i 1 spsk olivenolie i 5 minutter på en middelvarm pande.
  • Tilsæt kokosmel, finthakket ingefær, chili, stødt kanel, spidskommen, garam masala og 50 g cashewnødder (gem resten til senere).
  • Steg det ved middel-høj varme i et par minutter, tilsæt 4 dl vand og lad det simre i 10 minutter.
  • Kom kokosmælk i og blend til en cremet konsistens.
  • Tilsæt nu kyllingefond og lad saucen koge lidt ind (simre) i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  • Imens saucen simrer, skal du stege kyllingestrimlerne på en pande med 1 spsk olivenolie ved middel-høj varme, til kyllingen er næsten gennemstegt.
  • Kom kyllingestrimler og saft fra ½-1 lime ned i saucen og lad det hele koge sammen ved omrøring i et par minutter, til kyllingen er færdig.
  • Vend de sidste 50 g cashewnødder i saucen det sidste minut og server med ris, koriander og lime til.