Go Back
+ servings
Kerneknækbrød med mørk chokolade

Knækbrød med chokolade

Det her er kerneknækbrød, bestånde af udelukkende kerner (ingen mel) med et tyndt lag mørk chokolade.
5 fra 1 stemme
Servings: 15 stk
Forberedelse8 minutter
Tilberedelse35 minutter
I alt43 minutter

Ingredienser

Noter

Jeg kom egentlig kun 85 g chokolade på billederne her, men jeg synes godt, at den kunne have taget en smule mere, og derfor har jeg skrevet 100 g i opskriften. 

Fremgangsmåde

  • Lav opskriften på kerneknækbrød, som der står i linket.
  • Hak chokolade fint.
  • Når knækbrødspladen kommer ud af ovnen og er varm, kan du drysse med finthakket chokolade over hele overfladen.
  • Lad det stå et par minutter, til det er smeltet, og du kan smøre det ud over hele knækbrødsoverfladen.
  • Drys evt. med flagesalt.
  • Lad chokolade sætte sig helt, og knækbrødet køle helt af, inden du brækker knækbrødet i passende stykker.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.