Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Grøn pesto
En lækker og nem grøn pesto af basilikum. Basilikumpesto er min favorit, og her får du en næsten klassisk version. Opskriften giver et lille glas. Lav endelig dobbelt portion - det vil du ikke fortryde.
5
fra
6
stemmer
Servings:
1
glas
Forberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
1
potte
basilikum
50
g
parmesan
(Eller anden hård, salt ost)
¼
citron
(saften)
1
dl
olivenolie
50
g
mandler
½
fed
hvidløg
(kan undlades)
salt
Køkkenudstyr
Minihakker
Fremgangsmåde
Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i 10-12 minutters tid. Lad dem køle lidt af.
Blend basilikumbladene, parmesan, citronsaft, olivenolie, ristede mandler, hvidløg og et nip salt sammen - i en foodprocesser eller minihakker.
Jeg kan godt lide konsistensen en smule grov.
Smag til med evt. ekstra citronsaft eller salt og måske olivenolie efter konsistens.
Opbevar i et glas med tætsiddende låg i 1-2 uger.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest