Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Fyldte dadler med pistaciecreme og hvid chokolade
En super simpel opskrift, der er lækker som snack, fordi den tilfredsstiller den søde tand og smager fantastisk. Opskriften giver ca 10 fyldte dadler, men du kan nemt lave en større portion og opbevare dem på frys.
5
fra 1 stemme
Servings:
10
stk
Forberedelse
10
minutter
min
Køletid
1
time
t
Ingredients
10
stk
dadler
(gerne medjool)
10
tsk
pistaciecreme
100
g
hvid chokolade
1
tsk
kokosolie
1
spsk
pistacienødder
(kan undlades)
flagesalt
Fremgangsmåde
Smelt den hvide chokolade og kokosolien over vandbad.
Hak pistacienødderne groft.
Skær et snit ned i hver dadel, så du kan få stenen pænt ud.
Fyld en tsk pistaciecreme i hver dadel og klem den en smule sammen.
Dyp/vend dadlerne i den smeltede hvid chokolade, så de er dækket hele vejen rundt.
Drys med pistacienødderne og et par flager salt.
Stil dem på køl i minimum en time eller to, så chokoladen sætter sig.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest