Go Back
+ servings
Fyldte dadler med pistaciecreme og hvid chokolade opskrift konfekt

Fyldte dadler med pistaciecreme og hvid chokolade

En super simpel opskrift, der er lækker som snack, fordi den tilfredsstiller den søde tand og smager fantastisk. Opskriften giver ca 10 fyldte dadler, men du kan nemt lave en større portion og opbevare dem på frys.
5 fra 1 stemme
Servings: 10 stk
Forberedelse10 minutter
Køletid1 time

Ingredients

  • 10 stk dadler (gerne medjool)
  • 10 tsk pistaciecreme
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 spsk pistacienødder (kan undlades)
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  • Smelt den hvide chokolade og kokosolien over vandbad.
  • Hak pistacienødderne groft.
  • Skær et snit ned i hver dadel, så du kan få stenen pænt ud.
  • Fyld en tsk pistaciecreme i hver dadel og klem den en smule sammen.
  • Dyp/vend dadlerne i den smeltede hvid chokolade, så de er dækket hele vejen rundt.
  • Drys med pistacienødderne og et par flager salt.
  • Stil dem på køl i minimum en time eller to, så chokoladen sætter sig.