Skær skindet af og del laksen i fire lige store stykker.
Kom tre af stykkerne op i en minihakker/foodprocessor og skær det sidste stykke i små tern.
Kom havsalt op til laksen i minihakkeren og blend et minuts tid til fars. Hak løg fint og kom det op i blenderen med æg, hvedemel og peber, og blend til du har en glat fars.
Hak dild fint og vend i farsen sammen med de resterende laksetern.
Form farsen til fire laksebøffer og placer på et stykke bagepapir på en tallerken. Det er en smule klistret men frygt ej, de kan formes pæne runde senere.
Sæt laksebøfferne på frys, så de kan sætte sig en smule, mens du laver resten.
Syltede agurker
Kog eddike, vand og sukker op, til sukkeret er smeltet.
Del agurken i tre og brug en kartoffelskræller til at lave lange, tynder strimler af agurk.
Kom agurkerne i et glas og hæld eddikelagen over.
Tartarsauce
Hak urter, cornichoner og kapers fint og kom dem i en skål sammen med mayo, cremefraiche og sennep. Rør det sammen og smag til med salt og peber.
Stegning og samling
Halver burgerbollerne og rist dem på den flade side på en pande med 2 spsk olie. Stil til side.
Kom panko op i en dyb tallerken og vend laksebøfferne i, så de bliver dækket hele vejen rundt. Her er det nemmere at forme pæne, runde bøffer.
Varm den samme pande op til høj middelvarme med smør og olie og steg bøfferne 3 minutters tid på hver side, til de er godt gyldne og sprøde. Kom dem over på et stykke køkkenrulle, så de kan trække et par minutter.
Saml din burger med tartarsauce, salat, laksebøffer, syltede agurkestrimler og karse.