Go Back
+ servings
den du ved nok kage

“Den du ved nok” kage

Den du ved nok-kagen er en skøn og svampet skærekage med den lækreste kaffe-kokosglasur. Opskriften er nok til 8-10 personer.
5 fra 2 stemmer
Servings: 8 personer
Forberedelse25 minutter
Tilberedelse25 minutter
I alt50 minutter

Ingredienser

Den du ved nok-kage

Glasur

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret til kagen, lad det køle lidt af og bland med kærnemælken.
  • Bland derefter hvedemel, bagepulver og kakao i en skål.
  • I en anden skål skal du piske æg og sukker luftigt.
  • Si melblandingen ned til æggemassen og vend forsigtigt med en dejskraber. Rør derefter smør-mælken i.
  • Beklæd en springform eller en lille firkantet form på ca 22 x 22 cm med bagepapir og hæld dejen ned i.
  • Bag kagen i ca 25 minutter ved 185 grader - tjek med en en lille pind/gaffel at kagen er bagt hele vejen igennem.
  • Lad kagen afkøle lidt, imens du laver glasuren: smelt alle ingredienserne til glasuren i en gryde ved svag varme og rør godt.
  • Hæld glasuren over den let afkølede kage. Den kan både spises med det samme eller efter en nat på køl.