Måske den bedste måde at spise spejlæg på. Stegt i crispy chiliolie med smuldret feta. Helt sprød i bunden og stadig smilende. Jeg serverer med ris og gerne lidt grønt ved siden af, og så har jeg nem og hurtig aftensmad. Opskriften er til 1 spejlæg, og du kan nemt gange op.
No ratings yet
Servings: 1stk
Forberedelse5 minuttermin
Ingredients
1stkæg
1tskcrispy chili olie(omkring 2 spsk smuldret feta pr æg)
20gfeta
Fremgangsmåde
Varm en pande op til høj middelvarme og dryp chiliolien ud på.
Smuldr fetaen over olien og klæk ægget ud ovenpå olie og feta.
Steg et minut eller to, til ægget har sat sig lidt og er blevet sprødt i bunden.
Læg gerne et låg på panden et minut eller to, så æggehviden sætter sig, men blommen stadig er smilende.
Server fx med kogte ris og lynstegte grøntsager. Server også gerne ekstra crispy chili olie og feta til toppen.