Rist hasselnødder i ovnen ved 200 grader i cirka 5-8 minutter.
Lad dem køle af og nulr derefter skallen af med dine hænder.
Smelt imens smørret i en lille gryde. Når det er smeltet, skal du skrue ned på middel-lav varme og lade det simre, til smørret begynder at brune og dufte af nødder. Det kan godt tage 5-10 minutters tid.
Pisk sukker, brun farin og vaniljesukker med æg i en skål.
Pisk det brunede smør i.
Pisk også bagepulver og hvedemel i – det skal bare netop blandes.
Hak chokolade og hasselnødder groft og pisk dem hurtigt i dejen sammen med flagesalt. Dette skal også netop bare blandes.
Fór en lille form (ca 20 x 20 cm) med bagepapir og tryk cookiedejen ned i.
Bag din cookie kage ved 200 grader varmluft i cirka 15-18 minutter (mine fik 18, og jeg ville hellere have givet dem et minut mindre end mere)*
Lad den køle af, inden du skærer i den. Præcis som med cookies skal den også lige sætte sig.