Imens kyllingen steger kan du sætte pasta over at koge i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Du skal gemme den mængde af kogevand, der står i ingredienslisten, inden du hælder vandet fra pastaen.
Imens pastaen koger skal du skrælle og snitte hvidløg fint.
Varm en stor pande op og smelt smørret ved middel varme. Kom hvidløg og et drys salt på og lad dem blive møre, men ikke tage farve, i et par minutter.
Kom fløde på og lad det småboble lidt under hyppig omrøring i et par minutter.
Tilsæt saften fra en halv saftig citron og fintrevet skal fra den hele (gælder for opskrift til 4 personer). Tilsæt også en god håndfuld fintrevet parmesan og godt med peber.
Lad saucen simre et par minutter og smag så evt til med mere citronsaft, salt og peber.
Sluk for varmen, tilsæt pastaen og pastavandet og rør pastaen rundt et par minutter, til det har absorberet saucen og er blevet cremet.
Hak urterne fint og vend med lidt ekstra fintrevet citronskal
Server pastaen drysset med urter/citronskal. Du kan enten skære kyllingen ud og komme den ovenpå pastaen eller servere den ved siden af.