Go Back
+ servings
Chokoladefudge med hasselnødder

Chokoladefudge med hasselnødder

Fudge møder karameller i denne luksusudgave med mørk chokolade og ristede hasselnødder. Utroligt nemt at lave og meget meget bedre og nærmest ikke sammenligneligt med det, du får hos bland selv slik-manden. Opskriften giver 45-50 stk.
5 fra 1 stemme
Servings: 45 stk
Forberedelse15 minutter
Køletid3 timer

Ingredients

  • 2 håndfulde hasselnødder
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 300 g mørk chokolade
  • 1 spsk smør
  • 2 spsk hasselnøddesmør (kan sagtens undlades, hvis du ikke har)
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødderne på en pande til gyldne.
  • Lad dem køle lidt af, nulr skallerne af i et viskestykker eller med hænderne og hak så nødderne groft.
  • Kom den kondenserede mælk i en gryde og bræk chokoladen i mindre stykker ned i.
  • Opvarm ved lav varme, til chokoladen er smeltet. Rør ofte.
  • Når chokoladen er smeltet, skal du røre smør, et nip salt og evt. hasselnøddesmør i.
  • Tilsæt ⅔ af de hakkede nødder og rør rundt.
  • Bred ud i en lille form foret med bagepapir og drys med resten af nødderne og lidt ekstra flagesalt.
  • Sæt på køl i minimum 3-4 timer og skær så ud i mindre bidder med en skarp kniv.