Fudge møder karameller i denne luksusudgave med mørk chokolade og ristede hasselnødder. Utroligt nemt at lave og meget meget bedre og nærmest ikke sammenligneligt med det, du får hos bland selv slik-manden. Opskriften giver 45-50 stk.
5 fra 1 stemme
Servings: 45stk
Forberedelse15 minuttermin
Køletid3 timert
Ingredients
2håndfuldehasselnødder
1dåsekondenseret mælk
300 gmørk chokolade
1spsksmør
2spskhasselnøddesmør(kan sagtens undlades, hvis du ikke har)
flagesalt
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en pande til gyldne.
Lad dem køle lidt af, nulr skallerne af i et viskestykker eller med hænderne og hak så nødderne groft.
Kom den kondenserede mælk i en gryde og bræk chokoladen i mindre stykker ned i.
Opvarm ved lav varme, til chokoladen er smeltet. Rør ofte.
Når chokoladen er smeltet, skal du røre smør, et nip salt og evt. hasselnøddesmør i.
Tilsæt ⅔ af de hakkede nødder og rør rundt.
Bred ud i en lille form foret med bagepapir og drys med resten af nødderne og lidt ekstra flagesalt.
Sæt på køl i minimum 3-4 timer og skær så ud i mindre bidder med en skarp kniv.