Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Chokoladefudge med hasselnødder
Fudge møder karameller i denne luksusudgave med mørk chokolade og ristede hasselnødder. Utroligt nemt at lave og meget meget bedre og nærmest ikke sammenligneligt med det, du får hos bland selv slik-manden. Opskriften giver 45-50 stk.
5
fra 1 stemme
Servings:
45
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Køletid
3
timer
t
Ingredienser
2
håndfulde
hasselnødder
1
dåse
kondenseret mælk
300
g
mørk chokolade
1
spsk
smør
2
spsk
hasselnøddesmør
(kan sagtens undlades, hvis du ikke har)
flagesalt
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en pande til gyldne.
Lad dem køle lidt af, nulr skallerne af i et viskestykker eller med hænderne og hak så nødderne groft.
Kom den kondenserede mælk i en gryde og bræk chokoladen i mindre stykker ned i.
Opvarm ved lav varme, til chokoladen er smeltet. Rør ofte.
Når chokoladen er smeltet, skal du røre smør, et nip salt og evt. hasselnøddesmør i.
Tilsæt ⅔ af de hakkede nødder og rør rundt.
Bred ud i en lille form foret med bagepapir og drys med resten af nødderne og lidt ekstra flagesalt.
Sæt på køl i minimum 3-4 timer og skær så ud i mindre bidder med en skarp kniv.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest