Go Back
+ servings
Sunde tykke pandekager med revet æble og kanel

Æble røsti pandekager

Røsti møder tykke amerikanske pandekager med æble og kardemomme. Kan fx serveres med græsk yoghurt og hasselnøddesmør, og så mætter én fint som en let morgenmad. Er du sulten, ville jeg spise begge to.
No ratings yet
Servings: 2 stk
Forberedelse13 minutter

Ingredients

  • 2 stk æbler
  • 2 stk æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 nip stødt kardemomme (eller kanel)
  • 1 nip salt
  • 1 spsk smør (til stegning)

Noter

Vil du have dine pandekager lidt luftigere, kan du tilsætte 1/4 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

  • Riv æblerne groft.
  • Pres det meste af væsken ud af det med dine hænder.
  • Rør de revne æbler sammen med æg, hvedemel, kardemomme og salt.
  • Varm en pande op til middel varme og smelt smørret.
  • Steg store tykke pandekager til de er godt gyldne på begge sider.
  • Top med det du bedst kan lide.