Go Back
+ servings
Crispy chili feta æg opskrift

Crispy chili feta æg

Måske den bedste måde at spise spejlæg på. Stegt i crispy chiliolie med smuldret feta. Helt sprød i bunden og stadig smilende. Jeg serverer med ris og gerne lidt grønt ved siden af, og så har jeg nem og hurtig aftensmad. Opskriften er til 1 spejlæg, og du kan nemt gange op.
No ratings yet
Antal: 1 stk
Forberedelse5 minutter

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 tsk crispy chili olie (omkring 2 spsk smuldret feta pr æg)
  • 20 g feta

Fremgangsmåde

  • Varm en pande op til høj middelvarme og dryp chiliolien ud på.
  • Smuldr fetaen over olien og klæk ægget ud ovenpå olie og feta.
  • Steg et minut eller to, til ægget har sat sig lidt og er blevet sprødt i bunden.
  • Læg gerne et låg på panden et minut eller to, så æggehviden sætter sig, men blommen stadig er smilende.
  • Server fx med kogte ris og lynstegte grøntsager. Server også gerne ekstra crispy chili olie og feta til toppen.