Start med at riste mandlerne på en pande. Lad dem køle af.
Rens kyllingebrysterne for evt. fedt og sener.
Kom dem på et sprækbræt og dæk dem med et stykke bagepapir. Bank dem flade til ca. 1-1½ cm tykkelse med en kagerulle eller lignende.
Tag tre skåle frem. Kom mel i den ene (krydret med lidt salt og peber), pisket æg i den anden og panko i den tredje.
Vend kylling først i mel, så æg og så panko.
Varm en pande til middel-høj varme med olie, det præcis dækker bunden.
Steg kyllingen gylden og sprød på begge. Omkring 3 minutter på hver side, til de præcis er tilberedt. Lad dem dryppe af på en tallerken med et stykke køkkenrulle og lad dem trække et par minutter.
Lav imens dressing ved at røre pesto, citronsaft, 2 spsk olivenolie og salt og peber sammen.
Skær æblet i fine både, hak mandlerne groft og skær kyllingen i mindre stykker.
Anret salat på et fad, kylling og æbler. Drypmed dressing og drys med mandlerne. Afslut evt. med flager af parmesan.