Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Laksetærte med spinat og asparges
En grov og sund laksetærte med spinat, asparges og hytteost. Lækkert aftensmad til 4 personer med en salat til eller kold på madpakke eller til frokost dagen efter.
4.67
fra
3
stemmer
Servings:
1
stk
Forberedelse
25
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
Ingredients
1
stk
tærtedej
300
g
laks
(gerne friske laksefileter)
350
g
spinat
(frossen og optøet)
8
asparges
3
æg
1½
dl
hytteost
1
øko citron
(skallen)
salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at forberede tærtedejen ved hjælp af link i ingrediensliste. Imens den forbager i ovnen, kan du forberede fyldet.
Pres al væske ud af den optøede spinat.
Skær skindet af laksen og skær laksen i store tern.
Knæk de dårlige ender af asparges og skær dem i mundrette bidder.
Pisk æg med 2 spsk vand, salt og peber i en skål og vend derefter hytteost i.
Fordel spinat på den forbagte tærtebund. Kom derefter laksen udover og så asparges.
Hæld ægge/hytteostemassen udover fyldet i tærtebunden og riv fintrevet citronskal på toppen.
Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter ved de 200 grader.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest