Go Back
+ servings
Hokkaido lasagne

Hokkaido lasagne med spinat, ærter og ost

En lækker, sund og nem lasagne med hokkaidomos, spinat, ærter og hytteost. Opskriften er nok til 4-5 personer.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse40 minutter
Tilberedelse40 minutter
I alt1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • pastaplader
  • 500 g frossen spinat (optøet og presset fri for væske)
  • 250 g hytteost
  • 3 dl ærter
  • 1 tsk chiliflager
  • salt og peber
  • 1 øko citron (skallen)
  • muskatnød
  • 2 håndfulde revet ost

Fremgangsmåde

  • Skræl hokkaido-græskarret.
  • Halver det, skrab kernerne ud og skær græskarret i tern.
  • Kog ternene i ikke-saltet vand i ca 15 minutter, alt efter hvor store dine tern er – de skal være møre. Hæld det meste af vandet fra, gem det dog.
  • Blend græskarret med en stavblender med godt med salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og et godt drys fintrevet muskatnød.
  • Smag til med ekstra kogevand og krydderier. Konsistensen skal være som en tyk suppe.
  • Nu skal du til at lægge det i lag. Kom først græskarsauce i bunden af det ovnfaste fad, fordel lidt spinat henover og drys med ærter, klatter af hytteost og et lag pastaplader.
  • Fortsæt til der ikke er mere fyld – det sidste lag skal være pastaplader med græskarsauce ovenpå. Drys den revne ost udover.
  • Bag din hokkaido lasagne i cirka 40 minutter ved 200 grader. Skru lidt ned, hvis den bliver for mørk.