Go Back
+ servings
Æblesalat med feta, hasselnødder og tranebær

Æblesalat med feta, hasselnødder og citron

En skøn, frisk æblesalat med feta, ristede hasselnødder og masser af citron. En af mine favoritter, der passer godt til kylling og fisk.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 4 æbler (gerne syrligt-søde og sprøde)
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 1 håndfuld tørrede tranebær
  • 75 g feta (helst fra blok)
  • ½ øko citron (saft og skal)

Fremgangsmåde

  • Rist hasselnødder i ovnen i 5-7 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
  • Nulr skallen af nødderne med hænderne.
  • Skyl æblerne godt, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Kom dem i en skål.
  • Hak de ristede hasselnødder groft og kom dem op til æblerne sammen med tørrede tranebær og fintrevet skal og saft fra citronen.
  • Smuldr feta i små stykker og bland det godt rundt i salaten.