Krydrede og saftige marokkanske oksespyd, der grilles på grillen eller på en grillpande. Perfekt til en frisk og sprød salat.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse15 minuttermin
Tilberedelse12 minuttermin
Trækketid15 minuttermin
I alt42 minuttermin
Ingredients
500ghakket oksekød
1løg
1fedhvidløg
1chili(mild)
1håndfuldfrisk persille(finthakket)
1tskpaprika
1tskspidskommen
1tsksalt
⅓tskkardemomme
½tskkanel
½tskchiliflager
1æg
1spskhavregryn
Fremgangsmåde
Skræl løg og hvidløg og hak dem fint.
Halver chili, fjern kernerne og hak også den fint.
Bland oksekød, løg, hvidløg, chili, persille og alle krydderierne i en skål – gerne med dine hænder. Rør også æg og havregryn i.
Lad farsen trække på køl i 15 minutter.
Form dem til aflange, store frikadelle-lignende stykker og stik dem på et spyd.
Gril dem på grillen på begge sider ved forholdsvis høj varme, til de er gennemstegt. Tiden afhænger af varmen på grillen, men jeg kan fortælle, at jeg gav dem cirka 5-7 minutter på hver side.