Rist mandlerne i ovnen i 5-8 minutter ved 180 grader. Hak dem groft.
Smelt smør på en pande, tilsæt havregryn og rist det i 5-10 minutter, til det er sprødt og gyldent.
Tilsæt de grofthakkede mandler, men gem 1 spsk til senere.
Kom det op på en tallerken og lad det køle helt af, imens du laver cremen.
Rør philadelphia sammen citronsaft, vaniljepulver og flormelis og rør derefter også græsk yoghurt i.
Pisk fløden i en anden skål til letpisket flødeskum og vend indholdet af de 2 skåle forsigtigt sammen med en dejskraber.
Kom dulce de leche karamel op i en lille skål og rør det godt sammen med havsalt – smag dig eventuelt frem.
Tag 4 glas (eller 6 små) frem og fordel havregrynsblandingen, så der er lige meget i bunden af hvert glas. Fordel derefter cremen ovenpå.
Top til sidst med 1 tsk karamel i hver af de 4 glas og ‘swirl’ det lidt rundt.
Drys med de resterende mandler og sæt glassene på køl i minimum et par timer, inden du serverer.