Go Back
+ servings
æggewrap med laks, avocado og pesto

Æggewrap med laks, avocado og spinat

En lækker, sund og nem frokost a la æggewrap med laks, avocado, spinat og pesto. Perfekt opskrift til madpakke og frokost.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

Æggewrap

  • 4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk fuldkornsmel
  • olivenolie
  • salt og peber

Fyld

  • 1 avocado
  • ¼ citron
  • 4 spsk pesto
  • 100 g røget laks
  • 1 håndfuld frisk spinat

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Start med at lave æggewraps ved at skylle spinat og hakke det lidt groft.
  • Pisk det sammen med æg, fuldkornsmel, mælk, salt og peber.
  • Varm en stor pande op til middel-høj varme med lidt olivenolie.
  • Hæld halvdelen af æggemassen på panden, lad den sætte sig, skru ned på lav varme og dæk panden med staniol (på denne måde sætter æggen sig også ovenpå).
  • Tag staniolen af og brug så en palet til forsigtigt at løsne æggepandekagen fra bunden.
  • Vip den ud på en tallerken og lav så den anden pandekage på samme måde.
  • Mos avocado med lidt citronsaft, salt og peber.
  • Smør dine æggewraps med pesto og avocadomos og fordel lidt friske spinatblade og laks over – pas på med at fylde den for meget.
  • Rul den sammen til en wrap og spis!