Go Back
+ servings
Rødbedesalat med æble og ristede pinjekerner

Rødbedesalat med æble og ristede pinjekerner

En sprød og frisk rødbedesalat med pinjekerner, æble og persille. Perfekt som tilbehør til 2 personer.
4.72 fra 7 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 2 rødbeder (store )
  • 1 æble (stort )
  • 3 spsk appelsinjuice
  • 4 spsk pinjekerner
  • 1 håndfuld frisk persille
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Rist pinjekerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde.
  • Hak persille groft.
  • Skræl rødbeder og skær dem ud, som du lyster (og gider bruge tid på). Jeg skar størstedelen i tynde skiver og derefter på langs, så det blev til lange stave.
  • Æblerne skar jeg i lange stave også.
  • Vend rødbeder med æbler, persille, appelsinjuice, pinjekerner, en smule flagesalt og friskkværnet peber.