Go Back
+ servings
Quinoasalat med jordbær, feta og ristede mandler

Quinoasalat med jordbær, feta og ristede mandler

En lækker sommersalat med quinoa, jordbær, feta og ristede mandler. Den er perfekt som tilbehør til 4 personer til kød eller fisk.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 2,5 dl quinoa
  • 200 g edamamebønner (fx tøet op fra frost)
  • 200 g friske jordbær
  • 1 håndfuld mandler
  • 75 g feta
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • 1 spsk akaciehonning
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Kog quinoa i saltet vand efter anvisningen på pakken.
  • Forbered imens resten: Rist mandlerne i ovnen i 5-8 minutter ved 180 grader. Hak dem groft.
  • Skyl jordbær, pluk stilken af og skær dem i kvarte.
  • Rør olivenolie sammen med citronsaft, akaciehonning og masser af friskkværnet peber.
  • Lad den kogte quinoa køle lidt af, inden du vender det med jordbær, edamamebønner og dressing.
  • Smuldr feta over og drys med grofthakkede, ristede mandler.