Skræl rødløg, skær dem i både og kom dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir og vend med olivenolie, balsamico, brun farin og et drys salt.
Bag dem i ovnen ved 180 grader i 60 minutter – vend et par gange undervejs.
Hak hasselnødder groft og rist dem på en middelhøj varm pande med soya og kaffepulver i 5 minutters tid.
Lav tacos dej ved at smuldre smør med hvedemel og 1 tsk salt.
Rør vandet i og ælt det hele i et par minutter, til dejen er elastisk – tilsæt evt. et par spsk vand mere.
Lad dejen stå i 15 minutter.
Lav imens chimichurri ved at hakke hvidløg fint og komme det i en minihakker/blender med persille, koriander, olivenolie, limesaft og et drys salt og blend til en grov dressing.
Hak chili fint, skræl mango og skær den i tern og vend begge dele med chimichurri.
Del tacosdejen i 8 dele og start med at rulle den første ud til en rund, tynd taco (ca 1 mm tykkelse).
Steg den på en tør, varm pande i ca. 1 minut på hver side. De skal bare bages og må ikke blive sprøde.
Rul den næste ud, imens den første er på panden. Hold dem lunt i et viskestykke, imens de andre bager.
Kom kyllingestykker på træspyd med en smule mellemrum imellem stykkerne – så er de nemmere at grille.
Grill dem på en varm grill/grillpande, til de er gennemstegte.
Server det hele sammen, gerne så man selv kan bygge.