Go Back
+ servings
Grove pestosnegle med kylling og ost

Grove pestosnegle med kylling og ost

Perfekte grove pestosnegle med kylling og ost til madpakke og fryser.
4.34 fra 3 stemmer
Antal: 12 stk
Forberedelse25 minutter
Tilberedelse15 minutter
Hævetid1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 2,5 dl vand (lunkent )
  • 20 g gær
  • 2 gulerødder (mellemstore )
  • 1 tsk fint salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g hvid hvedemel (eller andet fint fuldkornsmel)
  • 220 g hvedemel
  • 150 g pesto
  • 2 kyllingebryster (stegte)
  • 100 g ost (revet )
  • peber

Køkkenudstyr

  • Kagerulle

Fremgangsmåde

  • Lav dejen ved at rør gær ud i det lunkne vand.
  • Kom det i en røremaskine eller skål (jeg vil dog anbefale det første).
  • Skræl og riv gulerødderne groft og kom det i røremaskinen sammen med olie og salt.
  • Tilsæt begge mel lidt ad gangen og ælt dejen i 10 minutter ved mellemhastighed.
  • Stil dejen til hævning et lunt sted i 45 minutter med et viskestykke over.
  • Rul dejen ud til et rektangel på ca 3 mm tykkelse.
  • Skær de stegte kyllingebryster i små tern.
  • Smør dejen med pesto og drys med kylling, revet ost og et drys salt og friskkværnet peber.
  • Rul dejen sammen til en roulade på den lange led og skær den i 12-14 stykker.
  • Sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve under et viskestykke i 30 minutter.
  • Bag dem ved 175 grader i cirka 15 minutter.