Skær græskar i tern og kom dem på en bageplade med bagepapir.
Vend dem i 2 spsk olivenolie og et drys salt og bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter, til de er møre.
Lav imens dejen og forbag tærtebunden sammen med græskarternene (bunden skal dog kun have cirka 10 minutter – se opskriften i linket i ingredienslisten).
Fjern skindet fra chorizopølsen og skær den i små tern.
Steg tern af chorizo på en tør varm pande, til fedtet frigives.
Skræl og skær løg i tynde skiver og steg dem med på panden sammen med paprika og timian ved middelvarme.
Når løgene er bløde, kan du tilsætte majs og riste det sammen i et par minutter.
Vend spinat i til sidst.
Pisk æg, cremefraiche, sennep og et pænt drys salt og peber sammen.
Fordel chorizo-blandingen, bagte græskartern og smuldret feta på den forbagte tærtebund.
Hæld æggemassen over og bag tærten ved 175 grader varmluft i cirka 30-35 minutter – skru evt lidt ned undervejs eller dæk tærten med staniol, så den ikke bliver for mørk på toppen.