Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater
Fyldt kyllingebryst er en lækker og ny måde at få kyllingebryst på. Det kan fyldes med alt og smager skønt.
4.73
fra
22
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredients
4
kyllingebryster
1
fed
hvidløg
4
spsk
flødeost
3
spsk
pesto
1
kugle
mozzarella
75
g
frisk spinat
8
soltørrede tomater
olivenolie
salt og peber
Noter
*Hvis du hellere vil brune kyllingen af først og fylde dem bagefter, så kan du også gøre det. Jeg synes bare, at det er nemmere at fylde dem først.
Køkkenudstyr
Pande
Fremgangsmåde
Skær en lomme ind i kyllingebrysterne til fyldet – ligesom hvis du skulle skære dem igennem i siden, men uden at skære hele vejen igennem.
Masser dem med lidt salt og peber.
Skær mozzarella og soltørrede tomater i små tern og rør det sammen med flødeost, pesto og et presset fed hvidløg.
Fyld kyllingebrysterne med fyldet og frisk spinat og luk evt. med en kødnål eller lignende.
Brun kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter på hver side, til de er gyldne.*
Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft og bag i 15-18 minutter afhængig af størrelse, til de er gennemtilberedte.
Udskriv opskrift