Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
personer
Reklamelinks er markeret med*
Wok med nudler, grøntsager og cashewnødder
Der her er aftensmad på 20 minutter. Nemt og sundt og lækkert.
5
fra
2
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
12
minutter
min
Tilberedelse
8
minutter
min
Ingredients
1
spidskål
(lille )
6
gulerødder
1
pose
sukkerærter
1
mango
350
g
nudler
3
spsk
fiskesauce
3
spsk
sojasauce
1
spsk
peanutbutter
1
lime
1
tsk
honning
4
cm
ingefær
(fintrevet)
1
håndfuld
cashewnødder
(gerne ristede og saltede)
Noter
Vild med dressing? Så lav gerne dobbelt portion.
Køkkenudstyr
Wok
Fremgangsmåde
Snit spidskål fint.
Skræl gulerødder og skræl dem derefter i tynde strimler.
Halver sukkerærter, skræl mango og skær mangokødet i aflange, tynde strimler.
Rør dressingen sammen: limesaft, peanutbutter, soja, fiskesauce, fintrevet ingefær og honning.
Smag dressingen til – det skal være syrligt sødt.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Steg i mellemtiden gulerødder og spidskål i en smule olivenolie eller sesamolie et minut eller to ved høj varme – gerne i en wok eller en stor pande.
Kom de kogte nudler ned til grøntsagerne sammen med dressing og sukkerærter og vend det hele rundt.
Vend mango i til sidst og top med cashewnødder.
Server gerne ekstra soja, fiskesauce og lime ved siden af.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest