Bagels bestående af mel og yoghurt og en smule salt og bagepulver. Super nemme at lave og kan laves på en halv times tid, da vi hverken kræver hævning eller æltning. Opskriften giver fire bagels.
5 fra 1 stemme
Antal: 4stk
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse18 minuttermin
I alt23 minuttermin
Ingredienser
300ghvedemel
280ggræsk yoghurt(gerne 10%)
2tskbagepulver
1/2tskfint salt
1stkæg(til piskning - eller mælk)
4spskEverything seasoning(eller sesamfrø)
Noter
Disse bagels er klart bedst indenfor 1-2 efter bagning. De kan godt ristes dagen efter også, men pga. den manglende hævning og gær, bliver de mere tørre.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Rør hvedemel, yoghurt, salt og bagepulver sammen.
Ælt dejen en smule med hænderne, til du har en sammenhængende dej.
Del dejen i fire dele. Rul hver del til en rund boller
Brug dine fingre til at lave et godt hul i midten som en klassisk bagel. Dejen hæver en del, så lav hullet lidt større, end du tror.
Kom dine bagels på en bageplade med bagepapir og pensl med et pisket æg eller mælk. Drys med everything seasoning eller med sesamfrø.
Bag dem i cirka 18 minutter til de har fået god farve og lyder nogenlunde hule, når du banker på bunden.
Lad dem gerne afkøle en smule, inden du skærer dem over.