Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Tundeller med gulerødder og sesam
Sunde og sprøde tundeller med dåsetun, revne gulerødder og sesamfrø. Lækre til aftensmad eller som pålæg på rugbrød dagen efter.
5
fra 1 stemme
Antal:
6
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
1
dåse
tun
( i vand)
1
æg
1
gulerod
(lille )
1
spsk
havregryn
2
spsk
frisk persille
1
spsk
sesamfrø
½
løg
1
knivspids
cayennepeber
Køkkenudstyr
Pande
Fremgangsmåde
Hak løg og persille fint.
Riv guleroden på et rivejern.
Dræn vandet fra tunen og rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Stil det på køl i 10 minutter.
Form ‘farsen’ til deller med en ske og din hånd og steg dem sprøde i lidt olie på en middelvarm pande, cirka 4 minutter på hver side.
Lad dem samle sig lidt over varmen, inden du forsigtigt vender dem, så de ikke går i stykker.
Server med et dryp citronsaft på toppen. Gem endelig resterne, da de også er gode kolde dagen efter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest