Go Back
+ servings
Tortilla tærte - nem tærte uden tærtedej men i stedet med wraps som bund

Tortilla tærte

Lav denne tortilla tærte med fyld af det, du nu har i køleskabet. Her har jeg brugt spinat, peberfrugt, forårsløg, feta og nogle urter.
5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt25 minutter

Ingredienser

  • 1 stk tortilla (gerne fuldkorn)
  • 3 stk æg
  • 2 håndfulde grøntsager (fx spinat, peberfrugt, forårsløg)
  • 1 spsk friske urter (kan undlades)
  • 30 g feta (ca. 2 spsk)
  • salt og peber

Noter

De kolde rester dagen efter smager også godt, så lav endelig flere mens du er i gang. 

Køkkenudstyr

  • 1 springform eller pande (der kan gå i ovn) 18-20 cm

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Pres tortillaen ned i formen, uden der kommer hul i, og så den går lidt op ad kanterne
  • Slå æggene ud i tortillaen med et drys salt og peber og pisk dem let sammen med en gaffel.
  • Snit evt. grøntsager groft og kom dem ovenpå æggemassen. Smuldr feta og drys urter over.
  • Pres fyldet lidt ned i æggemassen.
  • Bag din tortillatærte i 18-20 minutter, til æggemassen har sat sig.
  • Lad den sætte sig i 5-10 minutter, inden du skærer i den.