Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Tortilla tærte
Lav denne tortilla tærte med fyld af det, du nu har i køleskabet. Her har jeg brugt spinat, peberfrugt, forårsløg, feta og nogle urter.
5
fra 1 stemme
Antal:
1
person
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
1
stk
tortilla
(gerne fuldkorn)
3
stk
æg
2
håndfulde
grøntsager
(fx spinat, peberfrugt, forårsløg)
1
spsk
friske urter
(kan undlades)
30
g
feta
(ca. 2 spsk)
salt og peber
Noter
De kolde rester dagen efter smager også godt, så lav endelig flere mens du er i gang.
Køkkenudstyr
1 springform eller pande (der kan gå i ovn)
18-20 cm
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Pres tortillaen ned i formen, uden der kommer hul i, og så den går lidt op ad kanterne
Slå æggene ud i tortillaen med et drys salt og peber og pisk dem let sammen med en gaffel.
Snit evt. grøntsager groft og kom dem ovenpå æggemassen. Smuldr feta og drys urter over.
Pres fyldet lidt ned i æggemassen.
Bag din tortillatærte i 18-20 minutter, til æggemassen har sat sig.
Lad den sætte sig i 5-10 minutter, inden du skærer i den.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest