Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Sundt bananbrød med chokolade
En nem opskrift på sundt bananbrød med fuldkorn, mørk chokolade og mandler.
4.38
fra
8
stemmer
Antal:
1
stk
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
40
minutter
min
Ingredienser
3
bananer
(modne )
15
g
smør
(alternativt kokosolie)
2
æg
2
spsk
honning
1
knips
salt
⅓
tsk
vaniljepulver
1
tsk
bagepulver
1½
tsk
stødt kanel
170
g
fuldkornshvedemel
50
g
mandler
50
g
mørk chokolade
Køkkenudstyr
Brødform
Fremgangsmåde
Rist mandler i ovnen i 10 minutter ved 170 grader og lad dem køle af.
Mos bananerne i en skål og smelt smørret.
Rør de to ting sammen med æg og honning.
Bland mel, salt, bagepulver, vaniljepulver og kanel i en anden skål og pisk det derefter i bananmassen.
Hak de ristede mandler og chokoladen groft og vend det i dejen.
Kom dejen i en rugbrødform (28 cm) med bagepapir, og bag bananbrødet ved 180 grader i cirka 40 minutter.
Lad det afkøle, inden du spiser det.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest