Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Sundere bounty kage
5
fra 1 stemme
Servings:
12
stk
Forberedelse
20
minutter
min
Køletid
1
time
t
30
minutter
min
Ingredients
Bund
100
g
dadler
(juicy, uden sten)
100
g
havregryn
1/2
dl
vand
3
spsk
god kakao
1
nip
salt
Kokoslag
100
g
kokosmel
200
g
af den tykke, faste del af kokosmælken
1
spsk
honning
Chokoladetopping
100
g
mørk chokolade
1
spsk
kokosolie
1
nip
salt
Køkkenudstyr
Blender
Fremgangsmåde
Blend ingredienserne til bunden sammen og tryk det ud til en firkant på 3/4 cm tykkelse.
Sæt den på køl, imens du laver kokoslaget.
Rør de tre ting sammen og fordel det pænt ovenpå bunden, så kanterne bliver lige.
Kom det i fryseren i 30 minutter.
Smelt chokolade sammen med kokosolie og salt over vandbad.
Fordel det ovenpå den kolde kokosmasse og kom kagen i køleskabet en times tid (gerne mere), inden du skærer den ud i mindre stykker med en skarp kniv.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest