Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Sundere banankage med chokolade
En lækker, lidt sundere, banankage med masser af chokolade og mandler. Opskriften er nok til 8-10 skiver.
4.89
fra
9
stemmer
Antal:
8
personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
40
minutter
min
I alt
1
time
t
Ingredienser
100
g
sukker
2
æg
3
bananer
(modne)
20
gram
smør
(smeltet )
1
tsk
vaniljesukker
1
tsk
bagepulver
1
nip
salt
110
g
hvedemel
50
g
mandler
100
g
chokolade
Køkkenudstyr
Rugbrødsform
Fremgangsmåde
Rist mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader. Lad dem køle af.
Pisk sukker og æg luftigt i en skål.
Mos bananerne med en gaffel og rør det ned i æggemassen sammen med det smeltede smør.
Tilsæt vaniljesukker, bagepulver, mel og salt i dejen.
Hak chokolade og mandler groft og vend det i dejen.
Kom dejen ned i en smurt form (fx en aflang rugbrødsform på 28 cm) og bag kagen ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Lad din banankage køle af inden du spiser den.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest