Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Spinatsalat med syltede rødløg, honningristede kerner og balsamico
Brug denne spinatsalat som tilbehør til kød eller kylling, eller tilføj korn eller byg og spis den som måltidssalat.
5
fra 1 stemme
Antal:
4
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
200
g
frisk spinat
1
håndfuld
solsikkekerner
(eller andre nødder/kerner – valnødder er også godt)
1
tsk
honning
3
spsk
syltede rødløg
80
g
feta
balsamico
(gerne en tyk én)
flagesalt og peber
¼
citron
Køkkenudstyr
Pande
Fremgangsmåde
Rist kernerne på en middelvarm pande med honning og et drys flagesalt.
Skyl spinat, kom det i en skål og vend med lidt citronsaft.
Fordel syltede rødløg, smuldret feta og kerner på toppen.
Dryp med balsamico efter smag og drys med flagesalt og friskkværnet peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest