Go Back
+ servings
Opskrift på Rød karry suppe med dumplings

Rød karry suppe med dumplings

En super skøn rød karry suppe på kun få ingredienser og med kun 15 minutters arbejdstid. Har du ikke dumplings, kan du sagtens koge nogle nudler til. Opskriften er til to personer.
5 fra 1 stemme
Servings: 2 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredients

  • 2 spsk rød karrypasta (evt. mindre hvis din karry er meget stærk. Start evt. med 1 spsk og tilføj mere undervejs)
  • 2 spsk olie (gerne sesamolie eller smagsneutral)
  • 5 dl fond (eller kogende vand rørt med en bouillonterning)
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk sojasauce
  • 2 dl edamamebønner (bælgede, fx fra frost)
  • salt
  • 10 stk gyoza (eller andre dumplings, fra frost)
  • ¼ bundt purløg (kan undlades)

Fremgangsmåde

  • Start med at varme en gryde op til høj middelvarme med olien.
  • Steg karrypasta heri et minut eller to. Rør godt.
  • Kom fond, kokosmælk og sojasauce i. Lad det simre et par minutter og smag til med salt.
  • Tilsæt frosne dumplings og lad suppen simre i små 10 minutters tid, til dine dumplings netop er gennemtilberedte.
  • Lad edamamebønner simre med de sidste par minutter.
  • Server fx suppen med finthakkede purløg.