Go Back
+ servings
Sunde kokosmakroner

Sunde kokosmakroner

Sunde kokosmakroner med citronskal og mørk chokolade. Opskriften giver 14-15 små makroner.
5 fra 1 stemme
Antal: 14 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt30 minutter

Ingredienser

  • 2 bananer (modne )
  • æggehvide
  • 90 g kokosmel
  • 1 spsk havregryn
  • 1 øko citron (skallen)
  • 35 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Mos bananerne med en gaffel.
  • Rør kokosmel, havregryn, fintrevet skal fra citronen og æggehviderne i bananmosen.
  • Kom bagepapir på en bageplade. Form små runde kugler med en ske og læg dem på bagepladen.
  • Giv dem 20 minutter i ovnen ved 200 grader, og lad dem så køle af på en rist.
  • Når de har kølet af, skal du smelte chokolade ved vandbad.
  • Dyp kokosmakronernes bund i den smeltede chokolade og læg dem med bunden op ad, så chokoladen kan stivne.
  • Put dem på køl, gerne i et par timer, og nyd dem så, fx til en dejlig kop the.