Pisk æggehviderne stive i en skål.
Pisk herefter sukkeret i lidt ad gangen, og pisk til hviderne er helt stive.
Sigt flormelis og kakao og bland det forsigtigt med mandelmelet.
Vend mandelblanding forsigtigt i hviderne lidt ad gangen (fx med en dejskraber), indtil du har en homogen marengs.
Kom din marengs i en sprøjtepose med en rund tyl i og sprøjt 30 runde cirkler ud på en bageplade beklædt med bagepapir. De skal være på ca 3 cm i diameter.
Bank pladen ned i køkkenbordet 2-3 gange for at fjerne eventuelle luftbobler.
Lad dem hvile i 20 minutter.
Bag dem i ovnen i 15-17 minutter ved 160 grader.
Lad dem køle et par minutter på bagepladen og kom dem herefter, forsigtigt løsnet med en palet (de kan sidde lidt fast), over på en rist for at afkøle.
Imens dine macaroons afkøler, skal du lave chokoladeganache: hak chokolade i små stykker.
Varm fløden i en gryde til lige før kogepunktet.
Rør chokoladestykkerne ud i den varme fløde.
Kom ganachen i en skål og ind i køleskabet i en halv times tid.
Hvis din ganache er blevet for stiv, kan du piske den lidt.
Kom ganachen i en sprøjtepose med tyl i og sprøjt ganache ud på hver anden macaron.
Kom den anden macaron oven på og tryk dem forsigtigt sammen.
Opbevar dem i en luftæt boks på køl.