Go Back Email Link
+ servings
Hindbærtrifli med crumble og skyrflødeskum

Hindbærtrifli med crumble og skyrflødeskum

En nem og hurtig hindbærtrifli med appelsinmarinerede hindbær, en sprød crumble og skyr-flødeskum lagt i lag. En perfekt frisk og sprød dessert, der kan laves på under 30 minutter. Du kan endda forberede crumble og bær på forhånd.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse15 min
Tilberedelse8 min
I alt23 min

Ingredienser

Crumble

  • 50 g smør
  • 60 g hvedemel
  • 70 g sukker

Marinerede hindbær

  • 250 g hindbær
  • ½ øko appelsin (saft + skal)
  • 1 spsk sukker

Skyrflødeskum

  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk skyr (store)
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

  • Start med at lave din crumble ved at smuldre mel, sukker og smør sammen til smuldr.
  • Bred det ud på en bageplade med bagepapir og giv det 8-10 minutter i ovnen ved 175 grader. Lad det køle af.
  • Imens crumblen køler af, skal du vende hindbær med appelsinsaft, fintrevet appelsinskal og sukker. Mos det lidt sammen til en grov kompot.
  • Pisk fløden med vaniljesukker til fast flødeskum og vend skyr i.
  • Knus/bræk den afkølede og sprøde crumble til smulder.
  • Læg din hindbærtrifli i lag af crumble, skyrflødeskum og marinerede bær. Jeg lægger det i 2 lag. Top evt. med et par friske hindbær på toppen.