Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Hindbærtrifli med crumble og skyrflødeskum
En nem og hurtig hindbærtrifli med appelsinmarinerede hindbær, en sprød crumble og skyr-flødeskum lagt i lag. En perfekt frisk og sprød dessert, der kan laves på under 30 minutter. Du kan endda forberede crumble og bær på forhånd.
4.75
fra
4
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
8
minutter
min
I alt
23
minutter
min
Ingredienser
Crumble
50
g
smør
60
g
hvedemel
70
g
sukker
Marinerede hindbær
250
g
hindbær
½
øko appelsin
(saft + skal)
1
spsk
sukker
Skyrflødeskum
2
dl
piskefløde
2
spsk
skyr
(store)
1
tsk
vaniljesukker
Fremgangsmåde
Start med at lave din crumble ved at smuldre mel, sukker og smør sammen til smuldr.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og giv det 8-10 minutter i ovnen ved 175 grader. Lad det køle af.
Imens crumblen køler af, skal du vende hindbær med appelsinsaft, fintrevet appelsinskal og sukker. Mos det lidt sammen til en grov kompot.
Pisk fløden med vaniljesukker til fast flødeskum og vend skyr i.
Knus/bræk den afkølede og sprøde crumble til smulder.
Læg din hindbærtrifli i lag af crumble, skyrflødeskum og marinerede bær. Jeg lægger det i 2 lag. Top evt. med et par friske hindbær på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest