En nem og hurtig hindbærtrifli med appelsinmarinerede hindbær, en sprød crumble og skyr-flødeskum lagt i lag. En perfekt frisk og sprød dessert, der kan laves på under 30 minutter. Du kan endda forberede crumble og bær på forhånd.
4.75 fra 4 stemmer
Servings: 4personer
Forberedelse15 minuttermin
Tilberedelse8 minuttermin
I alt23 minuttermin
Ingredients
Crumble
50gsmør
60ghvedemel
70gsukker
Marinerede hindbær
250ghindbær
½øko appelsin(saft + skal)
1spsksukker
Skyrflødeskum
2dlpiskefløde
2spskskyr(store)
1tskvaniljesukker
Fremgangsmåde
Start med at lave din crumble ved at smuldre mel, sukker og smør sammen til smuldr.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og giv det 8-10 minutter i ovnen ved 175 grader. Lad det køle af.
Imens crumblen køler af, skal du vende hindbær med appelsinsaft, fintrevet appelsinskal og sukker. Mos det lidt sammen til en grov kompot.
Pisk fløden med vaniljesukker til fast flødeskum og vend skyr i.
Knus/bræk den afkølede og sprøde crumble til smulder.
Læg din hindbærtrifli i lag af crumble, skyrflødeskum og marinerede bær. Jeg lægger det i 2 lag. Top evt. med et par friske hindbær på toppen.