Overhæld mandlerne med kogende vand, lad dem stå i 10 minutter og smut så skallen af.
Kom de smuttede mandler i ovnen sammen med cashewnødderne, rist dem i 5 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
Bland hvedemel, sukker, fintrevet citronskal, salt, bagepulver og korn fra vaniljestangen (most med en smule af sukkeret, så kornene skiller sig lidt fra hinanden) i en skål.
Hak de ristede nødder meget groft og kom også dem i skålen.
Lav en fordybning i midten, slå æggene ud i hullet og ælt det langsomt sammen. Tilsæt evt. lidt citronsaft hvis dejen virker for tør.
Del dejen i 2 og rul hver del til en tyk pølse på cirka 3-4 cm tykkelse.
Placer dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
Bag dem ved 175 grader i 25 minutter.
Tag bagepladen ud, skær stængerne i 2 cm skiver på skrå, så du får cirka 30 stk.
Fordel dem på bagepladen og bag dem ved 120 grader i cirka 30-40 minutter, til de er sprøde.
Sluk ovnen og lad dem stå på eftervarmen, så de kan tørre helt.
Afkøl og opbevar i lufttæt boks, hvis du altså ikke kommer til at spise dem alle samme dag.